Polityka prywatności

F.H. Art-Aster uznaje znaczenie ochrony prywatności wszystkich informacji dostarczonych przez użytkowników naszej strony internetowej spirali.pl. Stworzyliśmy następujące wytyczne polityki poszanowania podstawowych prawa użytkowników do prywatności aby relacje z naszymi klientami układały się bardzo dobrze.

Akceptacja zasad polityki prywatności

Korzystając z sklepu internetowego SPIRALI akceptujesz zasady naszej Polityki Prywatności znajdujące się poniżej. Jeżeli nie zgadzasz się z którymkolwiek punktem, prosimy o niekorzystanie z zakupów w sklepu internetowym SPIRALI.

Zmiany w polityce prywatności

F.H. Art-Aster zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Jednocześnie zobowiązuje się do poinformowania o wprowadzanych zmianach każdego aktualnego użytkownika (właściciela konta) na 7 dni przed faktycznym wprowadzeniem tych zmian. Każdego odwiedzającego stronę www.spirali.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności.

Dane osobowe

W czasie korzystania z zakupów w sklepie SPIRALI możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez np. wypełnienie formularza (lub w inny sposób). Dane będą wykorzystane tylko do celów marketingowych i informacyjnych przez sklep SPIRALI.

Bezpieczeństwo danych osobowych

F.H. Art-Aster uznaje znaczenie ochrony prywatności i wszystkie informacje dostarczone przez naszych użytkowników na stronie internetowej www.spirali.pl są bardzo dobrze chronione i wykorzystywane wyłącznie do celów informacyjnych i marketingowych, zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.09.1997 (Dz. u. nr 133 poz. 883).

Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane przez użytkowników w komentarzach do produktów są jawne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Nie mamy możliwości ich zabezpieczyć, dlatego też dane te nie podlegają Polityce Prywatności. Opinie na temat produktów zamieszczone przez użytkowników w komentarzach nie zawsze są zgodne z naszymi opiniami.

Wiadomości e-mail

Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości e-mail użytkownikom sklepu SPIRALI. Należy przez to rozumieć wszelkie okresowo wysyłane biuletyny-emailowe z promocjami produktów i ofert specjalnych w odniesieniu do produktów które są ściśle związane z działalnością marketingową sklepu SPIRALI tj. promocje, nowości, zapowiedzi ofert, okazje i życzenia okolicznościowe.

Ogólne

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące ochrony prywatności, jej praktyk wykorzystania przez sklep SPIRALI możesz się skontaktować z info@spirali.pl

Strona główna · Kontakt · Regulamin · Polityka prywatności · Sprzedaż hurtowa · Wyjątkowe opakowania · Wysyłka i płatności